9 de juliol de 2020 9/7/20

L'Escola Infantil de Xilxes aconsegueix la seua selecció per al Saló Internacional ‘Simo Educació’ amb el seu projecte de mindfulness

L'Escola Infantil de Xilxes aconsegueix la seua selecció per al Saló Internacional ‘Simo Educació’ amb el seu projecte de mindfulness - (foto 1)
  • El centre de Xilxes és l’única escoleta seleccionada de tota la provincia de Castelló i el seu projecte forma part del 30 finalistes

L'Escola Infantil Municipal de Xilxes ‘Isabel González Torres’ ha aconseguit la seua selecció per al Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa ‘Simo Educació’ amb el seu projecte ‘S3P: Mindfulness: atenció plena de 0 a 3 anys, una nova realitat’, el qual ha estat desenvolupat per David Ruiz i Maria Luisa Teresa en el centre educatiu durant l'últim curs.

La iniciativa ha estat seleccionada pel jurat de 200 projectes innovadors de tota Espanya, quedant així finalista junt a altres 29 experiències de tots els nivells educatius. A més, la de Xilxes és l'única escola infantil seleccionada de tota la província de Castelló i l'únic centre d'infantil dels ponents finalistes.

El projecte, orientat al desenvolupament interior emocional, ha obtingut resultats molt positius amb la participació de família, alumnes i docents. De fet, el mesurament dels nivells d'atenció ha arribat al 400% superant totes les expectatives.

L'esdeveniment ‘Simo Educació’ se celebrarà en Fira Madrid del 5 al 7 de novembre, de manera que les experiències seleccionades seran presentades en format de ponència i optaran a ser candidates als VII Premis a la Innovació Educativa com a Millor Experiència Innovadora.

Pujar