elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “L'alcalde de Xilxes es fica de perfil i avala la retallada de freqüències de la línea d'autobús a la platja”

PP: “L'alcalde de Xilxes es fica de perfil i avala la retallada de freqüències de la línea d'autobús a la platja”
  • El PP demana a l'alcalde socialista eixir al carrer per a conéixer les necessitats dels seus veïns, “perquè sols qui no ix del despatx pot permetre un càstig tan lesiu com és este”

Els veïns de Xilxes s'han trobat en ple mes de juliol amb una retallada de les freqüències de la línia d'autobús a la platja que impedeix atendre la demanda que els ciutadans reclamen. La retallada es produeix per la passivitat d'un alcalde socialista que ha sigut incapaç de defensar els drets dels ciutadans malgrat que al llarg de l'any ha anunciat de manera reiterada el seu compromís d'ampliar les freqüències d'aquesta línia de transport públic de viatgers.

“Els veïns de Xilxes patim un doble càstig. D'una banda, la desconfiança cap a un alcalde que garanteix mesures que després no arriben. D'altra banda, a aquesta penitència se suma el desmantellament d'una línia d'autobusos que els veïns de Xilxes usen de manera recurrent per a poder accedir a la platja i que aquest estiu, en cap de setmana, quan més gent la demanda, es limita a oferir dues freqüències horàries”.

El portaveu adjunt del PP a Xilxes, Guzmán Vicente, ha fet seues les queixes d'un gran nombre de veïns que ha mostrat el seu malestar per l'evident menyspreu del primer edil a les necessitats dels ciutadans. “Des de 2019, el PSOE s'ha dedicat a anunciar a so de bombo i platerets un reforç en les línies d'autobús que connecten poble i platja”. “No sols durant la temporada estival, sinó durant tot l'any, ja que aquesta és una connexió que cada vegada demanda més gent”.

No obstant això, la crua realitat “és que de setembre a juny segueix sense habilitar-se un servei que complisca la promesa de l'alcalde socialista i atenga les demandes dels veïns mentre que, arribat l'estiu, lluny d'ampliar-se les freqüències hem vist com les han retallades de manera injustificada”.

Des del PP, ha assenyalat Vicente, “continuarem exercint d'altaveu de les demandes de les famílies de Xilxes i exigint a l'alcalde el compliment de les seues promeses”. “Perquè és evident que un alcalde que es dedica a fer propaganda i no sale del seu despatx difícilment pot resoldre els problemes dels seus veïns. Al contrari, el que fa és agreujar-los”, ha lamentat el portaveu del PP.

Pujar