21 de gener de 2021 21/1/21

L'Ajuntament de Xilxes es reunirà amb les empreses del Polígon Industrial per a valorar les obres realitzades

L'Ajuntament de Xilxes es reunirà amb les empreses del Polígon Industrial per a valorar les obres realitzades - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xilxes es reunirà amb les empreses del Polígon Industrial 'Els Plans' amb la finalitat de valorar les obres realitzades recentment i recollir les seves propostes de millora.

    Es tracta d'una trobada al qual assistirà l'alcalde de la localitat, José Martínez, el regidor de Indústria, ErikeSegarra, i el regidor d'Urbanisme, José Manuel Navarro, en la qual s'avaluarà conjuntament l'actuació de modernització duta a terme i es prendrà nota dels suggeriments dels principals usuaris d'aquesta zona industrial amb la finalitat de continuar millorant els serveis i fomentar l'expansió empresarial.

    Els treballs desenvolupats, amb una inversió que supera els 360.000 euros, han posat a punt les infraestructures i serveis d'aquesta àrea amb l'asfaltat de vials, la creació de zones verdes, la instal·lació de nova senyalització i de punts d'enllumenat.

    Mitjançant l'accés a una subvenció de l'IVACE de 293.000 l'equip de govern ha materialitzat la millora d'aquesta zona industrial amb la voluntat d'incrementar la competitivitat de les empreses instal·lades i fomentar l'ocupació. Aquesta actuació s'afegeix a l'asfaltat del pont i la carretera d'accés, una reivindicació històrica que ha millorat notablement la circulació per aquest punt ique també s'ha impulsat al llarg de l'actual legislatura.

    Pujar