20 de gener de 2020 20/1/20

L'Ajuntament de Xilxes es reunirà amb les empreses del Polígon Industrial per a valorar les obres realitzades

L'Ajuntament de Xilxes es reunirà amb les empreses del Polígon Industrial per a valorar les obres realitzades - (foto 1)

  L'Ajuntament de Xilxes es reunirà amb les empreses del Polígon Industrial 'Els Plans' amb la finalitat de valorar les obres realitzades recentment i recollir les seves propostes de millora.

  Es tracta d'una trobada al qual assistirà l'alcalde de la localitat, José Martínez, el regidor de Indústria, ErikeSegarra, i el regidor d'Urbanisme, José Manuel Navarro, en la qual s'avaluarà conjuntament l'actuació de modernització duta a terme i es prendrà nota dels suggeriments dels principals usuaris d'aquesta zona industrial amb la finalitat de continuar millorant els serveis i fomentar l'expansió empresarial.

  Els treballs desenvolupats, amb una inversió que supera els 360.000 euros, han posat a punt les infraestructures i serveis d'aquesta àrea amb l'asfaltat de vials, la creació de zones verdes, la instal·lació de nova senyalització i de punts d'enllumenat.

  Mitjançant l'accés a una subvenció de l'IVACE de 293.000 l'equip de govern ha materialitzat la millora d'aquesta zona industrial amb la voluntat d'incrementar la competitivitat de les empreses instal·lades i fomentar l'ocupació. Aquesta actuació s'afegeix a l'asfaltat del pont i la carretera d'accés, una reivindicació històrica que ha millorat notablement la circulació per aquest punt ique també s'ha impulsat al llarg de l'actual legislatura.

  ocultar
  L'Ajuntament de Xilxes es reunirà amb les empreses del Polígon Industrial per a valorar les obres realitzades
  Pujar