28 de setembre de 2020 28/9/20

L'Ajuntament de Xilxes reobri la biblioteca municipal amb cita prèvia

L'Ajuntament de Xilxes reobri la biblioteca municipal amb cita prèvia - (foto 1)
  • El préstec de llibres se sol·licitarà per telèfon, email o xarxes socials amb anterioritat

L'Ajuntament de Xilxes ha reobert la biblioteca municipal amb cita prèvia, amb la finalitat de continuar oferint aquest servei a la ciutadania, encara que complint amb les mesures de seguretat establides per les autoritats competents.

En aquest sentit, serà indispensable sol·licitar cita prèvia via telefònica (964583370), per email (biblioteca@xilxes.es) o a través del Facebook i comunicar els llibres que es vulguen prestar abans d'acudir a la biblioteca. A més, l'ús de la mascareta i del dispensador de gel hidroalcohólico que es facilitarà en l'entrada serà obligatori. Només podrà romandre una persona dins de l'edifici i únicament estarà permés l'accés a la zona del taulell.

Les devolucions de llibres sí que s'atendran sense cita prèvia, i tots els llibres retornats guardaran una quarantena de 15 dies abans tornar a ser prestats.

La biblioteca obrirà dilluns i divendres de 11h a 13h i el dimecres en horari vespertí de 18h a 20h, amb la intenció que totes les persones puguen accedir al préstec de llibres independentment dels seus horaris laborals.

Pujar