elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Xilxes presenta la programació nadalenca

L'Ajuntament de Xilxes presenta la programació nadalenca
  • El programa combina les activitats festives i tradicionals amb les propostes infantils

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Xilxes presenta la programació nadalenca - (foto 2)

L'Ajuntament de Xilxes ha presentat una àmplia programació nadalenca que combina les activitats festives i tradicionals d'aquestes dates amb varietat de propostes infantils que pretenen oferir a la ciutadania alternatives d'oci en aquest període vacacional.

Aquest calendari suma un total de 16 activitats, entre les quals destaquen tres sessions de cinema, un Festival de Batuka, un parc infantil, un contacontes o la carrera Sant Silvestre.

El programa nadalenc, que compta amb la participació de les diferents associacions locals, arrancarà el cap de setmana vinent amb l'Audició de l'Escola de Música Contrapunt i la Mostra de Teatre Infantil de l'Escola de Teatre Municipal. La Parròquia de Xilxes s'encarregarà d'organitzar el Pessebre vivent, que tindrà lloc en la Plaça Espanya el dia 30, mentre que Xilxes en Moviment durà a terme el taller de cuina infantil "Superchef" i els Clavaris i Festers de Sant Vicent han dissenyat una vesprada d'atraccions amb castells i jocs per als més xicotets.

Per al Dia de Reyes s'ha dissenyat una completa jornada amb parc infantil al matí i xocolatada a la vesprada, prèvia a l'arribada de Les seues Majestats.

El regidor de Festes, José Manuel Navarro, ha agraït a les diferents associacions la seua implicació i ha assenyalat que "aquesta és una programació en la qual ha treballat l'equip de govern al complet, des de totes les àrees hem confeccionat un programa nadalenc pensat per a gaudir d'aquestes festes que esperem siga del gust dels veïns i veïnes".

José Martínez, alcalde de Xilxes, ha animat a la participació i ha destacat que "en aquestes festes oferim a la ciutadania diversitat d'opcions, tant festives, com culturals, esportives o educatives, ja que els xiquets i xiquetes també poden inscriu-re's gratuïtament a l'Escola de Nadal o el Campus Esportiu".

Pujar