24 de setembre de 2020 24/9/20

L'Ajuntament de Xilxes presenta una programació cultural de novembre amb 8 propostes

  • L'agenda inclou xarrades, contacontes, concerts, exposicions i una concentració de motos clàssiques

L'Ajuntament de Xilxes ha presentat la programació cultural del mes de novembre, la qual inclou un total de 8 propostes dirigides a diferents públics entre les quals destaquen xarrades, contacontes, concerts, la Setmana de la Ciència, exposicions o una concentració de motos clàssiques.

Aquesta agenda, organitzada per la Regidoria de Cultura, també recull la celebració de diferents efemèrides com el setè centenari de la mort de Ramón Llull, a qui es dedica una xarrada, o la festivitat de Santa Cecilia, per a la qual la Unió Musical de Xilxes oferirà un concert.

La programació s'inicia avui dimecres amb la xarrada titulada "Saps que fem amb la roba que ja no uses i diposites en el nostre contenidor?", a càrrec de la Fundació Humana, i continuarà amb una "Setmana de la Ciència" per a grans i menuts organitzada per l'Associació Xilxes en Moviment, que comprén una xarrada a càrrec de l'investigador científic del CSIC i de l'Institut de Física Corporcular, Sergio Pastor, i un taller experimental.

El regidor de Cultura, Sergi Alejos, ha agraït a les diferents associacions del municipi la seua participació en aquesta programació i ha assenyalat que "es tracta d'un programa molt divers i complet pensat per a tots els públics, que ompli la tardor d'opcions culturals, i que ha sigut possible gràcies a la col·laboració de les diferents associacions locals".

Després de l'èxit de la primera edició, enguany s'ha continuat amb la II Concentració Clàssica de Vespes i Lambrettes, que tindrà lloc en la Plaça Joan Pau II el 27 de novembre.

L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha explicat que "tal com pot comprovar-se, seguim treballant perquè la cultura estiga present en el nostre municipi i per a oferir als nostres veïns i veïnes una oferta mensual d'interès que reuneixca propostes de qualitat".

Pujar