27 de novembre de 2020 27/11/20

L'Ajuntament de Xilxes aconsegueix més de 706.000 € en subvencions de la Diputació de Castelló durant el 2020

L'Ajuntament de Xilxes aconsegueix més de 706.000 € en subvencions de la Diputació de Castelló durant el 2020 - (foto 1)
  • Part d'aquesta inversió es destinarà a la substitució de la canonada d'impulsió de la platja de Xilxes a la depuradora

L'Ajuntament de Xilxes ha aconseguit més de 706.000 € en subvencions provinents de fons provincials a través de la Diputació de Castelló durant l'any 2020. La sol·licitud i obtenció d'aquestes ajudes gestionades des del consistori suposen una minimització de costos al pressupost municipal.

Concretament, la inversió provincial que ha obtingut el municipi ha suposat la posada en marxa de projectes urbanístics com la substitució de la canonada d'impulsió de la platja de Xilxes a la depuradora municipal o les obres d'ampliació del cementeri. També s'han dut a terme iniciatives en l'àrea de serveis socials, com la prestació del servei de la Unitat de Respir Familiar o el de taxi mèdic.

Quant a l'àrea de cultura, a través d'una ajuda provincial Xilxes ha acollit el Festival Festelànim. A més, s'ha cobert amb subvencions de la Diputació la neteja i reparació de camins del terme municipal i alguns dels tractaments contra la proliferació de mosquits.

Pujar