21 de setembre de 2020 21/9/20

L'Ajuntament inicia reunions de treball per a adequar el pont del polígon i el Camí Serratelles

L'Ajuntament inicia reunions de treball per a adequar el pont del polígon i el Camí Serratelles - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat reunions de treball per a dur a terme l'adequació del pont del Polígon Industrial "Els Plans" i del Camí Serratelles, actuacions que formen part d'un pla de condicionament impulsat per les regidories d'Urbanisme i Serveis Públics.

    L'alcalde del municipi, José Martínez, el regidor d'Urbanisme, José Manuel Navarro, i l'edil de Serveis Públics, Patro Valls, han estat supervisant al costat dels tècnics d'una empresa aquelles zones amb deficiències que precisen una adequació més immediata.

    A més de reparacions en diferents punts del casc urbà que durà a terme la Brigada Municipal, l'actuació més important d'aquest pla es centrarà en l'asfaltat del pont del polígon, un accés a la zona industrial situat en el límit amb la població de Moncofa, sobre el qual ja s'havia actuat en els últims mesos amb una adequació parcial consistent en pedaços.

    L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha assenyalat que "aquesta actuació permetrà millorar aquells accessos d'ús quotidià que requereixen una adequació i, sobretot, aportar una solució al pont del polígon, una demanda històrica dels veïns i veïnes que porta anys damunt la taula".

    Pujar