13 d’agost de 2020 13/8/20

José Martínez presenta una candidatura renovada i compromesa amb la millora de Xilxes

José Martínez presenta una candidatura renovada i compromesa amb la millora de Xilxes - (foto 1)

    El PSPV-PSOE de Xilxes ha presentat la llista que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig i que encapçala l'actual alcalde de Xilxes, José Martínez, qui ha ressaltat el treball i els assoliments aconseguits en aquestos 4 anys de legislatura.

    En la seva intervenció, José Martínez, ha destacat ‘la il·lusió i les ganes de treballar d'una llista renovada, en la qual conflueixen l'actual equip de govern i independents molt compromesos amb les idees socialistes’. ‘La candidatura conjumina experiència i renovació i conforma un equip fort i capaç de continuar millorant Xilxes i de guanyar les pròximes eleccions, amb gent jove i amb gran presència de dones’, ha recalcat el candidat socialista.

    En els primers llocs figuren edils actuals com el diputat provincial José Manuel Navarro (número 2), Patro Valls (número 3) i Alberto Ferrando (número 6). Així mateix, destaca l'entrada de cares noves com la de Mayte Pines en quarta posició i Samuel Conesa en la cinquena. Verónica Soriano, Sandra Canós, Vanesa Masiá, Graciela Aparici, Ángel Redondo, Javier Eixea i Yolanda Vera completen la llista successivament.

    La baixada d'impostos, la reducció del deute, la gratuïtat de l'escola infantil i la millora de les instal·lacions esportives han estat algunes de les mesures del programa de govern que Martínez ha avançat. L'actual alcalde i candidat a la reelecció ha tancat l'acte amb un missatge optimista subratllant que ‘és el moment de continuar millorant i els socialistes som la garantia d'aquesta millora. Continuarem treballant des de l'honradesa, la responsabilitat i, sobretot, escoltant a tots i totes’.

    Pujar