elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP informa que el PSOE castiga per tercer any a Xilxes sense piscina

El PP informa que el PSOE castiga per tercer any a Xilxes sense piscina
  • La instal·lació municipal està tancada per filtracions i deficiències que segueixen sense reparar-se i que priven a la població de l'ús d'una infraestructura “demandada pels veïns”

  • Vicente Martínez Mus, portaveu del PP a Xilxes, lamenta que el tancament de la piscina s'haja convertit en un emblema més de l'abandó absolut de les polítiques del PSOE

Els veïns de Xilxes que desitgen utilitzar la piscina municipal seguiran sense poder gaudir d'un bany per tercer any consecutiu. En 2018, les deficiències estructurals de la instal·lació van provocar el tancament de la piscina al públic que hui segueix sense obrir les seues portes en una absoluta mostra de desistiment i abandó per part del PSOE.

“Els veïns no entenen com tenint aquestes instal·lacions segueixen hui, passats més de tres anys, tancades als usuaris. I les queixes són lògiques i justificades”. Des del Partit Popular de Xilxes, Vicente Martínez Mus, portaveu del grup municipal, reivindica les polítiques útils “que obrin serveis enfront dels qui els tanquen”.

“Si una instal·lació pateix deficiències fruit de l'ús. Si hi ha una necessitat d'invertir en una infraestructura per a reparar fugides i garantir la prestació al públic. Si hi ha diners per a actuar i existeixen vies alternatives per a obtindre fons a través de subvencions... La qüestió és què fa l'alcalde i el seu equip per a no haver mogut un dit en tres anys”.

Martínez Mus reclama “l'esforç i el compromís perquè Xilxes sume i no reste”. “Si hi ha un problema s'ha de buscar una solució eficaç que el resolga. Perquè tancar la instal·lació i fer com que res ocorre no sols genera una pèrdua de serveis a la ciutadania, sinó que a més provoca la degradació de l'entorn fruit del seu tancament”.

Pujar