27 d’octubre de 2020 27/10/20

El PP crida a votar per mantenir com a urbanitzable els PAI's de Golf

El PP crida a votar per mantenir com a urbanitzable els PAI's de Golf - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP crida a votar per mantenir com a urbanitzable els PAI's de Golf - (foto 2)

  El Partit Popular de Xilxes ha fet una crida als veïns per a participar en la consulta popular que se celebrarà el diumenge en la qual es decideix si mantenir o no com a zona urbanitzable el que van anar els PAI de Golf. "Es tracta d'una decisió molt important per al municipi, que afecta a tots els veïns i en la qual es tria sobre les oportunitats de futur de la localitat", ha apuntat el portaveu del Grup Municipal Popular, Vicente Martínez.

  Martínez ha ressaltat la importància de mantenir el Pla General com està ja que "votar a favor de revertir a rústic els terrenys suposa renunciar a oportunitats i possibilitats de futur per a Xilxes" al mateix temps que ha explicat el perquè de la necessitat de prendre ja la decisió posat que la Generalitat "està tramitant una norma per a declarar protegit tot el territori que estiga a 2.000 metres o menys de mar. Aqueixa mesura afecta de plenari, i quasi íntegrament, a tota la zona entre el Poble i la Platja i la norma dóna la possibilitat de mantenir aquelles zones que ja estan planificades".

  "Som un dels muncipios valencians de costa amb més possibilitats de futur i si votem a favor de mantenir com a urbanitzable el sòl tindrem opció de triar què fer en un futur però, no obstant açò si ho revertim a rústic, ja no podrem", ha afirmat el regidor del PP, "qui ha continuat jo vull oportunitats per al meu poble; si vols el mateix que jo, veuen el diumenge a votar i vota per a mantenir-ho".

  "Des del Partit Popular sempre hem cregut en les possibilitats del nostre poble. Tenim molt bones condicions perquè el turisme siga un sector fonamental en la nostra economia. Disposar d'un terreny prou ampli i proper al mar perquè puga desenvolupar-se en ell qualsevol inversió interessant per a aqueixa fi ens converteix en un atractiu per a qualsevol tipus d'inversió, perquè no abunden zones pròximes al mar amb les condicions de les quals nosaltres tenim", ha subratllat el dirigent del PP local.

  Pujar