13 d’agost de 2020 13/8/20

Compromís lamenta que l’ajuntament de Xilxes ja no es presente a les subvencions de Cultura

Compromís lamenta que l’ajuntament de Xilxes ja no es presente a les subvencions de Cultura - (foto 1)
  • La Regiodoria de Cultura deixa de presentar-se a subvencions de la Conselleria

Compromís manifesta que és una llàstima que deixant el projecte de concerts d’estiu a la mar pràcticament enllestit i avisant al consistori que estava oberta la convocatòria de subvencions, s’ha preferit deixar passar el temps no fent res.

Durant la legislatura passada, l’ex-regidor de Compromís i responsable de l’area de Cultura va dedicar una gran part del seu treball en presentar-se al màxim nombre possible de subvencions per poder aconseguir recursos per invertir en Xilxes. De fet en el cas de les activitats musicals a la mar, al 2018 es van rebre 1694 euros de la Conselleria dirigida per Compromís, fent així que el preu final per al municipi de Xilxes fora la mitad.

“Costa una mica entendre que per intentar diferenciar la línea cultural anterior d’una nova, s’arribe a l’absurd de renunciar a treballar per aconseguir recursos per al poble“ Ha declarat Alejos, portaveu de Compromís a Xilxes

I és que per redactar aquests projectes, es requereix de molta dedicació i esforç , però són precisament aquestes algunes de les característiques que han de tindre els partits que es creuen la política com a servei públic.

“Des de Compromís anem a continuar treballant pel poble, fent una oposiciió constructiva, proposant les diferents accions que tenim al nostre programa electoral i ficant-nos a disposició del consistori per treballar colaborativament si així ho volen” conclou Alejos.

Pujar