elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Castelló exigirà al Senat que el Govern assumisca la reparació de la passarel·la de la platja de Xilxes

El PP de Castelló exigirà al Senat que el Govern assumisca la reparació de la passarel·la de la platja de Xilxes
  • Aquesta infraestructura, emblema turístic de la localitat castellonenca, porta dos anys tancada al públic pel seu mal estat

  • El grup popular al Senat ha presentat una esmena perquè el cost s'incloga en els PGE de 2021

El Partit Popular de Castelló ha presentat una esmena al Senat perquè el Govern assumisca la reparació de la passarel·la de la platja de Xilxes, el cost de la qual ronda els 258.000 euros.

Així ho ha expressat el regidor i senador popular, Vicente Martínez, qui ha visitat aquest matí la passarel·la al costat dels regidors del PP i la senadora, Salomé Pradas, i el diputat nacional, Óscar Clavell.

“La passarel·la està en un estat deplorable i Costas no ha volgut fer-se càrrec de la seua reparació”, assenyala, per això “hem presentat una esmena perquè la reparació s'incloga en els Pressupostos Generals de l'Estat”.

Vicente Martínez espera que aquesta reivindicació compte amb el suport de la resta de representants provincials en la Cambra Alta.

Cal recordar que l'Ajuntament de Xilxes va sol·licitar fa algunes setmanes al Ministeri de Transició Ecològica la concessió administrativa de la passarel·la per a procedir a la seua reparació, davant la negativa de la Direcció General de Costas d'assumir aquest cost.

El racó més fotografiat

La passarel·la de la platja de Xilxes s'ha convertit, des que es va construir l'any 2000, en la imatge turística de la localitat castellonenca. En els seus vint anys d'història, ha sigut còmplice i testimoni d'infinitat de reportatges fotogràfics de noces i comunions. Aquesta estructura que s'endinsa a la mar ha sigut un dels llocs més bucòlics per a immortalitzar els millors records. Fins i tot, sobre ella s'han celebrat noces i disparat castells de focs artificials.

Pujar