elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El carter real arreplega les cartes dels xiquets i xiquetes de Xilxes

  • L'arribada de l'emissari real és una de les novetats de la programació nadalenca d'enguany

Els xiquets i xiquetes de Xilxes han donat la benvinguda al carter real, que ha arribat passades les 18 hores al Poliesportiu del municipi, on ha arreplegat les cartes dels xicotets per als Reis Mags d'Orient.

Els xiquets i xiquetes de la localitat han tingut l'oportunitat de parlar amb el carter i de lliurar-li personalment aquesta missiva en la qual han escrit els regals que desitgen rebre de Ses Majestats en la Nit de Reis.

L'arribada de l'emissari real és una de les novetats de la programació nadalenca d'enguany, ja que per primera vegada els xicotets del municipi poden trasmitir-li els seus desitjos.

Per al Dia de Reis s'ha programat una intensa jornada que s'iniciarà al matí amb un parc infantil. A partir de les 17'30 hores una xocolatada en la Plaça del Santíssim Crist de la Jonquera amenitzarà l'espera de Ses Majestats, que arribaran a les 18'30 hores amb tren.

L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha destacat que "en aquestes dates els xicotets són els protagonistes, per la qual cosa enguany hem incorporat la novetat del carter real, a més d'ampliar la jornada del Dia de Reis amb activitats al matí i a la vesprada".

 

Pujar