elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La campanya mediambiental ‘Som capaços de tot si reciclem en equip’ arribarà a Xilxes dimarts que ve

  • Un equip d'educació ambiental situat en la plaça Espanya informarà sobre els avantatges de reciclar de manera correcta i resoldrà possibles dubtes

La campanya mediambiental ‘Som capaços de tot si reciclem en equip’ arribarà a Xilxes dimarts que ve 17 de desembre amb la finalitat de promoure i millorar les recollides selectives dels residus domèstics.

Es tracta d'una campanya del Consorci Palància Belcaire (Pla Zonal de Residus C3/V1) que s'iniciarà a Xilxes, on un equip d'educació ambiental informarà la ciutadania dels avantatges de reduir, reutilitzar i reciclar de manera correcta com una forma senzilla de cuidar el nostre entorn i combatre el canvi climàtic.

En aquesta jornada de conscienciació el públic que s'aprope a la plaça Espanya trobarà un punt d'informació on podrà conèixer de primera mà el contenidor que correspon a cada residu. Els educadors també incidiran en la separació de la matèria orgànica, ja que les llars són responsables del 42% del menjar que acaba en les escombraries i amb una gestió responsable aquests residus poden transformar-se en compost.

A més, resoldran els possibles dubtes dels veïns i veïnes i difondran informació relativa als canvis normatius o el funcionament del sistema de punts de la Targeta Verda, entre altres assumptes d'interès.

Pujar