elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Blanch (PSPV-PSOE) trasllada el seu suport a l'alcalde de Xilxes perquè Costes autoritze la concessió per a l'adequació de la passarel·la

Blanch (PSPV-PSOE) trasllada el seu suport a l'alcalde de Xilxes perquè Costes autoritze la concessió per a l'adequació de la passarel·la
  • José Martínez destaca que ja compten amb tots els recursos per iniciar les obres, a falta de què Costes aprove la concessió de la infraestructura

MÉS FOTOS
Blanch (PSPV-PSOE) trasllada el seu suport a l'alcalde de Xilxes perquè Costes autoritze la concessió per a l'adequació de la passarel·la - (foto 2)

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha visitat Xilxes per traslladar a l'alcalde del municipi, el socialista José Martínez, el seu suport perquè la Direcció General de Costes autoritze la concessió de la passarel·la i, així, que es puguen començar les obres d’adequació.

“L’alcalde José Martínez compta amb el suport del partit per fer tot el possible perquè Costes autoritze la concessió de la infraestructura i poder iniciar els treballs de millora”, ha afirmat. A més a més, Blanch li ha traslladat a l’alcalde socialista l'enhorabona per "haver tirat endavant amb un projecte per a la recuperació d'unes de les infraestructures turístiques emblemàtiques, no sols a Xilxes i els pobles veïns, sinó de tota la província de Castelló", ha afirmat el secretari general provincial.

En la visita al municipi, a la que també han assistit la diputada autonòmica i portaveu adjunta del grup socialista a les Corts, Sabina Escrig, la vicepresidenta de les Corts, María José Salvador, i els regidors de Xilxes José Manuel Navarro, Patro Valls i Mayte Pinés, Blanch ha destacat "tot el treball que ha fet l'alcalde de la localitat i tot el seu equip en què aquesta infraestructura continue sent un referent turístic". A més a més, el secretari general dels socialistes a les comarques de Castelló ha assenyalat que "la passarel·la de Xilxes és una icona turística de primer nivell i volem que puga tornar a ser disfrutada per part dels turistes i la ciutadania de Xilxes".

Per la seua part, l'alcalde de Xilxes, el socialista José Martínez, ha volgut aprofitar l'ocasió per a demanar a la Direcció General de Costes "que ens aprove la concessió de la passarel·la i ha destacat que "l'equip de govern del partit socialista té tots els mitjans preparats per a la seua restauració. Sols falta que Costes aprove la concessió de la infraestructura”.

Cal recordar que la passarel·la de la platja de Xilxes porta tancada al públic des de l'abril de 2019 a causa del seu estat de deteriorament i amb la finalitat de preservar la seguretat de les persones.

Pujar