24 de gener de 2020 24/1/20

Barrachina: “Hem eixit de la crisi econòmica i junts eixirem de la territorial”

Barrachina: “Hem eixit de la crisi econòmica i junts eixirem de la territorial” - (foto 1)

    El president del Partit Popular de la província de Castelló, Miguel Barrachina, va assistir ahir a la renovació del PP de Xilxes que va ratificar, de nou, a Vicente Martínez com a president local. Barrachina ha assenyalat que “el procés de renovació del PPCS té lloc en un moment en què el nacionalisme està fent un gran dany econòmic i emocional a la comunitat germana de Catalunya”. Per açò, en el PPCS “estem juramentats perquè ací aqueix nacionalisme, a través del control de les aules i els futurs mitjans de comunicació públics, no puguen fer-nos mal a la Comunitat Valenciana”.

    En aquest sentit, el president provincial ha assegurat que Mariano Rajoy és el “capità idoni” per a retornar la legalitat a Catalunya i ha assegurat que “amb el PP hem eixit de la crisi econòmica i ara resoldrem la territorial”.

    Barrachina ha apuntat que “un dels problemes del nacionalisme a la Comunitat Valenciana és que, amb el procés rupturista català, s'han llevat la careta abans d'hora i el segon, som la gent del Partit Popular perquè no anem a cedir en la defensa de la unitat d'Espanya”.

     

    Pujar