23 de setembre de 2020 23/9/20

Balanç molt positiu de la campanya de lluita contra els mosquits

  • Les actuacions iniciades al febrer continuaran durant tot l'any

El regidor de Medi ambient, Sergi Alejos, ha realitzat un balanç de les actuacions que es vénen desenvolupant en la lluita contra els mosquits, iniciades en el mes de febrer.

Alejos ha explicat que “el pla d'actuacions ha sigut consensuat i coordinat entre el consistori, la Generalitat, la Diputació, així com amb l'empresa adjudicatària, la qual cosa ha permès, millorar la rapidesa en la resposta i la situació dels ciutadans”.

El regidor de Medi ambient considera que “era necessària un pla en diferents adreces pel que s'ha treballat en l'Ordenança municipal, campanyes en el cementeri, en la zona urbana o en la zona marítima, campanyes informatives en punts del municipi, en els mitjans de comunicació, així com el repartiment de pastilles larvicidas als particulars o les accions directes de l'empresa sobre el terreny, intensificades en l'època estival”.

Fins al moment, la campanya ha permès disminuir en un 90 % les queixes veïnals referent a açò, però, segons Alejos, “encara que l'intens treballe setmana després de setmana en aquest tema està donant resultats, és necessari no baixar la guàrdia i que la coordinació, els recursos i les actuacions es mantinguen”.

José Martínez, Alcalde de Xilxes, manifesta que “continuarem treballant sense descans per a combatre aquest problema i per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans”.

Pujar