elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva organitza de cara als Nadals la segona edició de la campanya “Regala’m igualtat”

Xàtiva organitza de cara als Nadals la segona edició de la campanya “Regala’m igualtat”
  • Aquest dijous tindrà lloc a les 19 hores a la Casa de les Dones una xerrada sobre la coeducació a càrrec de Visa Knowing

MÉS FOTOS
Xàtiva organitza de cara als Nadals la segona edició de la campanya “Regala’m igualtat” - (foto 2)

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat, a través de la regidoria de Dona i Igualtat, la segona edició de la campanya “Regala’m igualtat” dirigida a tota la comunitat educativa de Xàtiva, amb la finalitat de sensibilitzar sobre la necessitat de fer un ús responsable i no sexista dels joguets i del joc per tal de fomentar el respecte, la igualtat i la cooperació.

“A través del joc i els joguets es reflecteixen idees i valors, però també prejudicis i estereotips contra els quals hem d’actuar. La coeducació és l’alternativa per a que no es reproduisquen aquests models estereotipats”, ha indicat la regidora de Dona i Igualtat Lena Baraza, qui ha afegit que “si a les xiquetes i xiquets se’ls impedeix potenciar part de les seues habilitats s’està limitant el seu futur, a més de perpetuar rols que empobreixen la societat, perquè no hi ha joguets específics per a xiquetes i xiquets sinó que tots són vàlids per a totes i tots”.

La campanya estarà present a través de cartells i fullets que es distribuiran als centres educatius, als comerços de la ciutat i a les famílies, i està especialment destinada als pares i mares, com a  models de transmissió dels valors als seus fills i filles.

Xerrada coeducació

En aquest sentit, i al voltant de la campanya, aquest dijous 9 de desembre tindrà lloc un acte organitzat per l’Escola Coeducadora a la Casa de les Dones (19h). Es tracta d’una xerrada per a famílies a càrrec de Visa Knowing baix la temàtica “Regala’m igualtat, no joguets sexistes”.

Per a confirmar assistència és necessari enviar un correu a casadelesdones@xativa.es o escriure un missatge de whatsapp al telèfon 678 869 129.

Pujar