elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva rep a una delegació turística procedent de la Xina

Xàtiva rep a una delegació turística procedent de la Xina
  • L’activitat, programada per la Càmera de Comerç de València, tracta d’acostar al país xinés el turisme valencià d’interior

MÉS FOTOS
Xàtiva rep a una delegació turística procedent de la Xina - (foto 2)
Xàtiva rep a una delegació turística procedent de la Xina - (foto 3)
Xàtiva rep a una delegació turística procedent de la Xina - (foto 4)

L´alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Turisme Raquel Caballero han rebut hui a l’Ajuntament de Xàtiva a una delegació procedent de la Xina, concretament de la regió de Pekín, en una activitat programada per la Càmera de Comerç de València.

El grup, conformat per dotze membres de govern de diferents territoris de la Xina, vinculats al Turisme, assisteix aquests dies a un curs de formació en l’explotació i administració de pobles antics i pobles amb encant, compost per classes teòriques i pràctiques, per tal d’intercanviar coneixements amb experts en el sector i visitar institucions, empreses i localitats.
Xàtiva ha estat finalment una d’eixes ciutats triades per tal d’albergar una visita en la que la intenció era intercanviar punts de vista i crear sinergies per tal de potenciar el turisme d’interior.

La comitiva ha fet entrega a l’Ajuntament de Xàtiva d’un parell de detalls artesanals vinculats a les regions xineses de les que procedeixen, mentre que per a ells s’ha preparat una bossa amb informació sobre la marca Territori Borja, i se’ls ha fet entrega d’un socarrat commemoratiu.

La visita ha transcorregut, al llarg del matí d’aquest dijous, per diferents edificis i indrets de Xàtiva com Sant Francesc, el carrer Montcada, la Plaça de la Trinitat, la Basílica i la Plaça de la Seu, el Museu de Belles Arts o el Castell, entre d’altres. A més a més, la delegació xinesa també ha pogut degustar els productes gastronòmics típics de la capital de la Costera com l’arròs al forn.

«Estem molt agraïts d’aquesta visita i esperem que hagen gaudit molt de la nostra ciutat, i sobretot que quan tornen al seu país conten què bonica és Xàtiva per a que ens visiten molts altres paisans seus», ha declarat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà..

«És una satisfacció que la Càmera de Comerç compte amb nosaltres com a destí turístic, perquè demostra el prestigi de la ciutat dins del turisme d’interior. Tenim un producte molt important, amb un castell i uns monuments que estan a l’abast per a poder organitzar qualsevol esdeveniment», ha destacat per la seua part la regidoria de Turisme, Raquel Caballero.

Pujar