27 d’octubre de 2020 27/10/20

Valoració positiva del Mercat de la Terra

Valoració positiva del Mercat de la Terra - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Valoració positiva del Mercat de la Terra - (foto 2)
  Valoració positiva del Mercat de la Terra - (foto 3)
  Valoració positiva del Mercat de la Terra - (foto 4)
  Valoració positiva del Mercat de la Terra - (foto 5)
  Valoració positiva del Mercat de la Terra - (foto 6)

  El primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente ha valorat positivament el resultat de la primera edició del Mercat de la Terra, celebrat aquest passat diumenge. Es tracta d'una mostra comercial de productes de proximitat, ecològics i de les comarques veïnes que va reunir a l'Albereda de Jaume I a 32 productors en altres tantes parades.

  Lorente ha declarat que "fem una valoració molt positiva de la primera convocatòria del Mercat de la Terra. Hem comprovat que ha tingut una molt bona acceptació per part dels productors de la terra i dels compradors".

  Segons el regidor, amb aquesta iniciativa "encetem una nova línia estratègica, dintre del Pla d'Acció Comercial, per reforçar l'activitat econòmica en la ciutat i augmentar el número de visitants. Apostem per un producte bo, net i just. Amb el Mercat de la Terra ajudem a dignificar el treball dels treballadors i treballadores del camp".

  El Mercat de la Terra té vocació de periodicitat estable. De fet, ja s'ha realitzat una presa de contacte amb els venedors amb la intenció de consolidar una cita mensual amb aquesta mostra.

  El cost del Mercat de la Terra ha ascendit a 1.523 euros, incloent les despeses de neteja, muntatge, publicitat i difusió de la imatge corporativa, segons informació de l'àrea de Promoció Econòmica. Per a Lorente, "aquest fet ens demostra que amb pocs recursos podem posar en marxa noves maneres d'impulsar la nostra ciutat com a capital comercial de les Comarques Centrals".

  A més de les activitats comercials pròpiament dites, el Mercat de la Terra va comptar amb activitats d'animació, com ara un taller de muixeranga i conferències sobre la producció agrícola de kilòmetre cero.

  Pujar