elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El proper diumenge el Mercat de la Terra torna a l'Albereda

    El primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha anunciat una nova edició de la iniciativa comercial coneguda com el Mercat de la Terra. Aquesta nova edició tindrà lloc el proper diumenge dia 17 de desembre a l'Albereda Jaume I i suposarà una ampliació de l'horari, ja que estarà obert des de les 9 fins a les 20 hores. D'aquesta manera, el Mercat de la Terra completarà l'oferta lúdica i comercial del cap de setmana per impulsar la major afluència de públic prevista.

    El Mercat de la Terra és una proposta de mercat de productes de proximitat, ecològics i de les comarques veïnes, que compta amb al voltant de 30 expositors. A les seues parades s'oferiran productes com ara pa, mel, hortalisses, embotits, formatges, vins i molts altres baix el paràmetre de presentar un producte bo, net i just. Això es tradueix en presentar una oferta de productes autòctons, conreats amb respecte al medi ambient i amb uns preus justos, per tal de contribuir a la protecció de determinats oficis arrelats a la tradició i amb un futur incert.

    Segons Lorente, "aprofitem aquestes dates pròximes als Nadals per tornar a oferir el bo i millor de les nostres terres. És una bona oportunitat per adquirir productes fets a les nostres comarques i que contribueixen a dinamitzar l'economia al nostre entorn, baix uns paràmetres de sostenibilitat i proximitat. Animem a tot el públic a gaudir d'aquesta proposta comercial que vol ser referència a l'àmbit de les Comarques Centrals".

    Pujar