elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

17 persones usuàries del portal d’ocupació municipal entren a treballar al nou supermercat Hiperber

17 persones usuàries del portal d’ocupació municipal entren a treballar al nou supermercat Hiperber
  • L’empresa inverteix 600.000 € en la reforma i condicionament del local

MÉS FOTOS
17 persones usuàries del portal d’ocupació municipal entren a treballar al nou supermercat Hiperber - (foto 2)
17 persones usuàries del portal d’ocupació municipal entren a treballar al nou supermercat Hiperber - (foto 3)

Xàtiva, 17 de març de 2023.- A primera hora d’aquesta jornada, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha assistit a l’apertura del nou supermercat que la cadena il·licitana Hiperber ha instal·lat a la nostra ciutat. En l’establiment treballen 17 persones de Xàtiva que han obtingut un nou lloc de treball gràcies a estar inscrites com a demandants en el portal d’ocupació municipal Portalemp (https://xativa.portalemp.com/). Cerdà, a través de les xarxes socials, ha manifestat que «gràcies a Hiperber, 17 persones de la nostra ciutat han trobat un nou lloc de treball. També els hem d’agrair l’aposta per una zona urbana que necessitava un servei com aquest, que estimula l’activitat econòmica al barri, que evita desplaçaments amb cotxe i que resulta de major comoditat per al veïnat».

El nou establiment se situa en l’avinguda de les Corts Valencianes, fent cantó amb el carrer Sanchis Guarner, i disposa d’una superfície de venda de 1.200 metres quadrats. Hiperber ha invertit 600.000 euros en el condicionament de la seua nova tenda a Xàtiva. A banda dels 17 empleats contractats, durant les obres de reforma també s’ha generat ocupació indirecta gràcies a les tasques de posada a punt del baix comercial.

Hiperber Xàtiva compta amb una oferta de 7.000 referències de producte i disposa de 53 places d’estacionament soterrani.

Pujar