elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’exèrcit es desplega a Xàtiva

L’exèrcit es desplega a Xàtiva
  • 32 efectius patrullen aquest dilluns a la capital de la Costera per reforçar la vigilància dels cossos i forces de seguretat

MÉS FOTOS
L’exèrcit es desplega a Xàtiva - (foto 2)
L’exèrcit es desplega a Xàtiva - (foto 3)
L’exèrcit es desplega a Xàtiva - (foto 4)

Aquest dilluns han arribat a Xàtiva nou unitats de l’exèrcit de terra i una ambulància. Es tracta d’un total 32 efectius, amb el comandament d’un sargent primer.

L’exèrcit es desplegarà per la ciutat durant la jornada de hui per tal de sumar-se al dispositiu de vigilància del cossos i forces de seguretat en aquest estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19, i els diferents efectius patrullaran els carrers de Xàtiva.

«No hi ha que alarmar-se. Al llarg de hui els efectius de l’exèrcit vigilaran els carrers de la nostra ciutat com a reforç que l’exèrcit està fent a les principals ciutats del territori valencià», ha explicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Al mateix temps, els cossos i forces de seguretat continuen coordinant-se per tal de vigilar la localitat i fer complir el confinament de la ciutadania. Tant la Policia Nacional, com la Policia Local i la Guàrdia Civil es reuneixen cada jornada via telemàtica per tal de traçar les actuacions a realitzar.

 

Pujar