elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament aprova el cinquè i últim pagament de les ajudes ARRU per valor de 225.012,33 euros

  • Un total de 96 habitatges de Xàtiva s’han beneficiat d’aquest Pla de Rehabilitació Urbana, amb una inversió total de 1,38 milions d’euros

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat el cinquè i últim pagament corresponent a les ajudes del programa ARRU 2013-2016, que ascendeix a un total de 225.012,33 euros, després del compliment de tots els requisits exigits per part dels beneficiaris del Pla. Es tracta d’ajudes per a cobrir les inversions realitzades per a la rehabilitació d’habitatges al centre històric de Xàtiva.

En total, amb les cinc fases contemplades, s’han abonat un total de 1,38 milions d’euros dels quals s’han beneficiat un total de 89 propietaris. A aquesta xifra cal sumar els 7 expedients aprovats i pagats per part de l’Ajuntament de Xàtiva per valor de 34.221,37, pel que la xifra total d’habitatges beneficiats amb el Pla ARRU a Xàtiva ascendeix a 96 amb un import total de 1.381.998,9 euros.

En aquesta cinquena i última fase s’han aprovat un total de 9 expedients finalitzats atès que han obtingut la qualificació definitiva d’actuació en ARRU per la Direcció General d’habitatge Rehabilitació i Regeneració Urbana. Els habitatges que rebran l’ajuda aprovada es troben situats als carrers Carneros, Montcada, Plaça de l’Om, Pi, Àngel i Sant Francesc.

Pujar