Castellano

Els hospitals de campanya comptaran amb un sistema informàtic ‘made in València’

Els hospitals de campanya comptaran amb un sistema informàtic ‘made in València’
  • Una empresa tecnològica valenciana que desenvolupa també els sistemes de grans companyies de distribució com Mercadona, és l'encarregada d'implementar el suport tècnic

La construcció dels hospitals de campanya continua el seu curs. La seua inauguració aquesta prevista per als pròxims dies i en aquests moments es troba ultimant els detalls com per exemple el sistema informàtic que serà a càrrec de l'empresa valenciana Inelcom. Aquesta serà l'encarregada de garantir les comunicacions per a donar solucions tecnològiques als problemes ocasionats davant l'Estat d'Alarma.

En l'actualitat, Inelcom s'està encarregant de la configuració dels sistemes informàtics instal·lats als hospitals de campanya que s'estan muntant en la Comunitat Valenciana. Aquesta labor és tremendament important donades les necessitats tecnològiques i tècniques que estan sorgint arran de la situació provocada pel coronavirus.

L'empresa situada a Xàtiva està sent clau per a l'administració autonòmica, a l'ésser l'encarregada també d'aportar tot el suport tecnològic del Pla Mulán de la Conselleria de Educació, Cultura i Esport.

Quant al sector privat, una altra de les principals labors que està desenvolupant és el suport tècnic i tecnològic de grans companyies de distribució i alimentació com Mercadona. D'aquesta manera està contribuint a garantir les comunicacions de les empreses i serveis més importants d'Espanya. Mercadona és un dels principals supermercats físics i online més importants d'Espanya, que aquests dies està proveint a la població dels productes bàsics d'alimentació i neteja.

Per això és essencial que les comunicacions siguen capdavanteres i d'excel·lent qualitat perquè el servei no es veja alterat negativament. La companyia xativina també està aportant el suport informàtic a entitats com el Banc Santander, entre altres.

Pujar