elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Generalitat potencia la “Ruta dels Borja” a Xàtiva

La Generalitat potencia la “Ruta dels Borja” a Xàtiva
  • Es realitzaran rutes guiades vinculades amb aquesta temàtica, cicle de conferències i visites guiades, entre altres accions

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Xàtiva per a potenciar i comercialitzar la 'Ruta dels Borja' en 2021.

Mitjançant aquest conveni, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 80.000 euros perquè l'Ajuntament de Xàtiva impulse la comercialització de productes turístics culturals basats en la família Borja i en la promoció de la ruta temàtica.

En concret, mitjançant aquest conveni l'Ajuntament de Xàtiva treballarà en la posada en marxa del producte "Territori Borja", així com en la implementació de la marca, un pla de comunicació i el posicionament del producte turístic.

Xàtiva també impulsarà la posada en valor turístic d'esdeveniments culturals i gastronòmics de major rellevància en la destinació, amb la finalitat de generar noves demandes cap a 'Xàtiva Territori Borja'.

En aquesta línia es realitzaran rutes guiades vinculades amb la temàtica Borja; esdeveniments singulars amb repercussió promocional turística d'àmbit nacional o internacional;el cicle de conferències Xàtiva i Borja; a més d'impulsar visites teatralitzades, entre altres accions.

Pujar