elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les festes de carrer ingressen la meitat de la subvenció abans del seu començament

Les festes de carrer ingressen la meitat de la subvenció abans del seu començament

  L'Ajuntament de Xàtiva ha augmentat en aquest 2018 un 25% la inversió dedicada a les festes de carrers i barris, que ascendeix fins als 20.000 euros en aquest exercici.

  La Regidoria de Festes ha complit a més amb el compromís d'abonar la meitat de la subvenció estipulada per a les festes de carrer abans del començament d'aquestes, que es van inaugurar el passat dissabte 29 de juliol al Barri de Sant Feliu.

  Aquestes festivitats tradicionals i populars prosseguiran després de la Fira de Xàtiva al carrer Sant Gaietà (23-27 d'agost). Ja al mes de setembre continuaran a les Vivendes Manuel Casesnoves (del 6 al 9), al carrer Vernissa (del 6 al 10), a l'Hort de Mora i al carrer Caputxins (ambdues del 7 al 10), al carrer Blanc (del 13 al 17) i al carrer Ardiaca Baixa (del 14 a setembre).

  Les últimes festes de carrers i barris de Xàtiva tindran lloc durant el mes d'octubre. Al carrer Sant Cristòfol s'inicien el 28 de setembre allargant-se fins el 8 d'octubrem mentre que al carrer Sant Josep les viuran del 5 al 8. La resta de carrers que viuran els seus dies grans durant aquest mes són el carrer Ardiaca Alta (del 7 al 11), el carrer Puig (del 11 al 14) i per últim el carrer Sant Joaquim (del 12 al 15).

  El regidor de Festes Pedro Aldavero ha explicat que s'ha editat un tríptic amb les diferents dates i celebracions, i ha convidat a tota la ciutadania «a visitar els carrers i els barris ja que de segur que quedaran sorpresos de tota la varietat que hi ha i del gran treball que fan totes les comissions de festes de Xàtiva».

  Pujar