elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

«La capilla de los niños» s’instal·la aquest dissabte al Gran Teatre de Xàtiva

«La capilla de los niños» s’instal·la aquest dissabte al Gran Teatre de Xàtiva
  • L’obra de la companyia Perros Daneses començarà a les 22h i les entrades tenen un preu de 10 i 8 euros

El Gran Teatre de Xàtiva continua amb la seua programació de tardor i aquest dissabte 2 de novembre oferirà l’obra «La capilla de los niños», de la companyia Perros Daneses. Un text del dramaturg Javier Sahuquillo que té com a protagonistes a Laura Sanchis i Juan de Vera.

L’actuació tracta sobre un escriptor de teatre que ha decidit retirar-se. No obstant això, la telefonada d’un amic el porta a comprometre’s a escriure una última obra. L’única condició és que serà sobre una notícia al diari. L’autor recorda un assassinat durant la seua adolescència i es decideix a escriure una comèdia sobre la telebasura. A poc a poc s’implicarà més en l’assassinat de «Les xiquetes d’Alcàsser», convertint-se en un involuntari detectiu que haurà d’analitzar les proves. Els espais reals i els mentals es confondran generant una atmosfera que portarà a l’escriptor a la demència que produeix el descobriment de la veritat.

L’obra, que s’interpretarà en castellà, està programada per a les 22 hores, amb una durada d’una hora i mitja, i les entrades es poden aconseguir al preu de 10 euros i 8 euros amb descomptes a la pàgina web d’Instanticket o a les taquilles del Gran Teatre una hora abans de l’inici de l’actuació.

Pujar