24 de novembre de 2020 24/11/20

Xàbia trau a licitació la redacció del projecte per a convertir el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental

Xàbia trau a licitació la redacció del projecte per a convertir el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xàbia ha publicat en la plataforma de contractació pública de l'Estat l'obertura de la licitació la redacció del projecte d'execució per a l'habilitar a l'ús públic el Faro del Cap de Sant Antoni.

    El projecte contempla la rehabilitació tant l'edifici de l'antic habitatge del farer com l'annex destinat a magatzems per a convertir-los en un centre d'interpretació de la Reserva Marina i del Parc Natural del Montgó.

    El contracte ix a licitació per 29.040 euros (IVA inclòs) i un termini per a entregar-lo de 1,5 mesos. Les ofertes poden presentar-se fins al 13 d'octubre a les 14 hores.

    L'Ajuntament ha obtingut recentment la cessió oficial de l'edifici del far durant un mínim de 15 anys (prorrogables altres 5 més) per part de l'Autoritat Portuària, a qui pagarà un cànon mensual d'uns 700 euros. L'espai, d'uns 3.300 metres quadrats, es convertirà en un lloc per a la divulgació de la riquesa mediambiental  i marina de l'entorn en el qual s'assentisca, garantint així l'accés públic al lloc.

    Pujar