elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàbia retrà homenatge a David Ferrer el dissabte 14 de desembre en el passeig de l'Arenal

  • L'Ajuntament prepara un acte popular perquè l'esportista acomiade amb la seua gent l'any de la seua retirada

El mes de maig passat, el món del tennis va dir “fins sempre” a David Ferrer. El tennista de Xàbia es va retirar oficialment del circuit professional després de 19 anys de carrera en els quals va aconseguir ser el número 3 en el rànquing ATP i un dels 10 millors tennistes del món durant 7 temporades.

“Ferru” té un palmarès aclaparador però a més un caràcter i esperit de lluita amb el qual s'ha guanyat el respecte de tot el món de l'esport. El tennista sempre s'ha mostrat orgullós dels seus orígens i el seu municipi natal: Xàbia. Ha col·laborat en infinitat d'iniciatives solidàries i dedicat cadascun dels seus títols al seu poble, del qual és Fill Predilecte.

Per això l'Ajuntament vol que David Ferrer tanque este any especial en el qual ha rebut homenatges en moltes de les pistes claus en la seua carrera esportiva amb un acte multitudinari de reconeixement a Xàbia, en el passeig que porta el seu nom, i envoltat de la seua gent.

Serà el dissabte 14 de desembre, a les 12’30 hores a la platja de l'Arenal. Com ha explicat l'alcalde, José Chulvi, aquest homenatge serà a l'aire lliure perquè puguen participar tots els aficionats al tennis i veïns que han seguit amb orgull les gestes d'esportives de Ferrer.

Pujar