23 d’octubre de 2020 23/10/20

Xàbia participa en el nou foro de seguritat europeu integrat en el projecte Pactesur

Xàbia participa en el nou foro de seguritat europeu integrat en el projecte Pactesur - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Xàbia participa en el nou foro de seguritat europeu integrat en el projecte Pactesur - (foto 2)

  La Policia Local de Xàbia va assistir la setmana passada a la segona reunió del Comité d'Experts Assessors i de les Ciutats Associades del PACTESUR celebrat a l'Ajuntament d'Edimburg (Escòcia).

  La Policia de Xàbia va estar representada per l'Intendent Cap, José Antonio Monfort, i l'agent Fernando Gaona, que és el coordinador en el municipi d'aquest projecte de seguretat europeu. En el fòrum es van tractar temes de gran interés, com és la protecció de l'espai públic contra tota mena de riscos o amenaces i la seua repercussió a nivell local. També es van debatre les possibles solucions de reposta davant aquestes amenaces. Els policies de Xàbia van tindre l'oportunitat de debatre i compartir al costat de la resta de representants europeus les mesures de seguretat i els protocols que s'apliquen en diferents ciutats i que pretenen donar major tranquil·litat per a la ciutadania

  El PACTESUR és un projecte a nivell europeu centrat en la seguretat urbana, que busca enfortir la cooperació i les estratègies convergents en aquest repte. Xàbia és un dels municipis fundadors al costat d'altres ciutats turístiques europees com Niça, Lieja, Berlin, Londres, Atenes, Lisboa o Torí, entre altres.

  Està finançat per la Unió Europea.

  Pujar