16 de gener de 2021 16/1/21

Xàbia nomena als nous representants en el Consell Municipal de Cultura

Xàbia nomena als nous representants en el Consell Municipal de Cultura - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Xàbia nomena als nous representants en el Consell Municipal de Cultura - (foto 2)

  El ple de l'Ajuntament de Xàbia ha aprovat hui per unanimitat nomenar a cinc persones “de reconeguda valia” com a membres del Consell Municipal de Cultura. Es tracta dels escriptors Pepa Guardiola i Paco Reus, l'expert en art Tomás Ruíz, l'editora literària Esperanza Morais i el director dels Escacs Vivents, Rafael Andarias.

  Al costat d'ells estaran els representants de col·lectius de la cultura local, com són el Centre Artístic Musical, Amics del Museu, l'associació de Betlemistes, l'Orfeó i el grup de teatre Telon-Eros.  Com a suplents queden portaveus del Grup de Danses Portitxol, l'associació de Barques Tradicionals, l'Agrupació Fotogràfica de Xàbia, l'Ars Nova i Jávea Players.

  Aquest òrgan de consulta i participació ciutadana en matèria de cultura també tindrà representants de tots els partits polítics amb presència a l'Ajuntament. Pel PSPV estarà Empar Bolufer, pel PP José Juan Peñalver, de Ciutadans per Xàbia Vicenta María Pérez, Llúcia Signes per Compromís i Ana Concepción Silva per Ciutadans.

  En el ple de hui han tirat avant també de forma unànime diversos acords en matèria de personal i s'han aprovat diverses mocions. Una d'elles presentada per Compromís i que reconeix l'estat d'emergència climàtic i una altra a iniciativa del PP per a renovar la zona de jocs de Xàbia Park.

  Pujar