29 d’octubre de 2020 29/10/20

Xàbia millora les sendes per a accedir a peu a les cales del Portitxol

Xàbia millora les sendes per a accedir a peu a les cales del Portitxol - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Xàbia millora les sendes per a accedir a peu a les cales del Portitxol - (foto 2)
  Xàbia millora les sendes per a accedir a peu a les cales del Portitxol - (foto 3)

  El departament de Serveis de Xàbia està reparant la xarxa de senderes d'accés a les cales del Portitxol, com la Barraca i la Sardinera. Els treballs –que busquen fer-les més segures, sobretot rehabilitant els trams danyats per arrossegaments de pluges- estan subvencionats per l'Agència Valenciana de Turisme i formen part d'un projecte conjunt de Turisme, Serveis i Obres per millorar els serveis, accessibilitat, mobilitat, seguretat i senyalització de les platges, valorat en 75.000 euros i subvencionat al 50%.

  En aquest pla, que està pràcticament executat, s'incloïa a més de l'adequació de les sendes, la instal·lació de talanqueres de fusta en alguns trams del litoral, renovació de papereres, o dotació d’aparcabicis, entre altres.

  També s'ha millorat la senyalització d'accessos a peu o la informació sobre els valors mediambientals de les cales, mesures que volen fomentar el seu ús sostenible.

  En aquest bloc d'actuacions també es va incloure la pintura viària i col·locació de barreres de control que es van utilitzar a l'estiu per a regular els accessos.

  Pujar