elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàbia contracta a dos joves a través del programa Avalem Joves

Xàbia contracta a dos joves a través del programa Avalem Joves

    L'Ajuntament de Xàbia ha contractat a dos joves durant un any a través del pla de suport a l'ocupació Alavem Joves Plus que impulsa la Generalitat Valenciana. Es tracta d'un tècnic en informàtica que realitzarà tasques de manteniment de sistemes informàtics i actualitzacions de programari, i una tècnica superior en administració i finances que recolzarà al departament de comerç, actualitzant les bases de dades empresarials i el cens de comerciants, a més de tasques administratives.

    Tots dos s'han incorporat a la plantilla municipal al llarg de l'estiu i estaran emprats durant un any. Aquest pla que gestiona el Servef comporta una inversió per al municipi de 33.573,48 euros, cofinançats per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil.

    El Regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubí, ha valorat positivament aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de Creama, ja que permet a l'Ajuntament de Xàbia comptar amb nous professionals per a realitzar tasques especialitzades. Així mateix dóna l'oportunitat d'acumular experiència laboral i prendre un primer contacte amb el mercat de treball a dos joves del municipi menors de 30 anys i inscrits prèviament en el Servef.

    El projecte Avalem Joves Plus de la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball cerca donar la primera oportunitat de treball als joves en Ajuntaments, diputacions i mancomunitats, amb tres objectius principals: millorar el seu ocupabilitat, facilitar l'adquisició d'experiència laboral i reivindicar la formació que té aquest sector de la població especialment maltractat per la crisi econòmica.

    Pujar