elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàbia comptarà amb el suport de Districte Digital i la UPV en la seua estratègia formativa en noves tecnologies

Xàbia comptarà amb el suport de Districte Digital i la UPV en la seua estratègia formativa en noves tecnologies
  MÉS FOTOS
  Xàbia comptarà amb el suport de Districte Digital i la UPV en la seua estratègia formativa en noves tecnologies - (foto 2)

  La regidora de Foment Econòmic, Marta Bañuls, s'ha reunit recentment amb la directora de Comunicació de Districte Digital, Mayte Vañó, i amb la directora de la càtedra de Transparència i gestió de dades de la UPV i directora acadèmica del màster en gestió de la informació, Toñi Ferrer, per a avaluar possibles vies de col·laboració perquè el municipi siga seu d’ activitats formatives o esdeveniments de debat impulsats per tots dos organismes.

  Després de la reunió de treball, van visitar dependències municipals així com el Faro del Cap de Sant Antoni per a veure les possibilitats de cada espai de cara a acollir diferents accions.

  Segons ha avançat Bañuls, el municipi està pendent de formalitzar en breu la seua adhesió al Districte Digital i per això està ja treballant en les primeres col·laboracions. Una d'elles serà en el marc de les jornades de formació Xàbia Empren 2020, que se celebraran a la fi de maig i enguany canviaran totalment de format. L'edil ha avançat que al matí s'enfocaran al públic més jove, amb xarrades i tallers específics per als estudiants i ja a la vesprada es prepararan  esdeveniments oberts centrats en les noves tecnologies i startups.

  Bañuls ha valorat el gran suport que suposa per a l'àrea de foment econòmic i la estratègia que desenvolupa junt amb Creama Xàbia per donar suport al desenvolupament empresarial vinculat a les noves tecnologies el poder comptar amb l'experiència i solvència de referents en el sector tecnològic i de la innovació com són Districte Digital o la Universitat Politècnica.

  Pujar