21 de novembre de 2019 21/11/19

La tripulació de el “Clave de Luna” es penja per fi les seues medalles com a campions del món de pesca d'altura

La tripulació de el “Clave de Luna” es penja per fi les seues medalles com a campions del món de pesca d'altura - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La tripulació de el “Clave de Luna” es penja per fi les seues medalles com a campions del món de pesca d'altura - (foto 2)
  La tripulació de el “Clave de Luna” es penja per fi les seues medalles com a campions del món de pesca d'altura - (foto 3)
  La tripulació de el “Clave de Luna” es penja per fi les seues medalles com a campions del món de pesca d'altura - (foto 4)
  La tripulació de el “Clave de Luna” es penja per fi les seues medalles com a campions del món de pesca d'altura - (foto 5)

  Nou mesos han passat des que la tripulació de el "Clave de Luna" formada per José Luis Martínez, Carlos Aliño, Sergio Maestre i el patró Daniel Maestre guanyaren en aigües de Mèxic el campionat del món de pesca d'altura. Des de llavors, han hagut de guanyar una altra batalla, aquesta vegada en els tribunals, perquè se'ls reconeguera com a campions ja que van ser desclassificats en una decisió que ara s'ha demostrat arbitrària.
  Els esportistes del Club Nàutic de Xàbia no havien rebut fins ara les medalles de campions del món i li les han pogut penjar finalment al coll avui, en un acte de recepció oficial en l'Ajuntament en el qual han estat les seues famílies i companys del Nàutic.

  Els mariners han rebut també la felicitació de gran part de la Corporació i signat en el llibre d'honor del Consistori en presència de l'alcalde, José Chulvi, el regidor d'Esports, Vicent Colomer, i el president del CN Xàbia, Arturo Miquel.

  En un senzill acte se'ls han lliurat les medalles i una placa commemorativa del dia d'avui.
  L'alcalde en el seu discurs ha assenyalat que esportistes com els que conformen el Clave de Luna són immillorables portaveus i representants de Xàbia en qualsevol part del món. A més, Chulvi ha destacat que la modalitat esportiva que amb tant mestratge exerceixen "no podria estar més profundament arrelada en el nostre ADN i la nostra memòria".

  "Que una embarcació de Xàbia sobreisca en el mar i en la pesca, és un homenatge a la nostra gran història marinera. I també una forma d'aprofundir en el mateix origen de la cultura que compartim els pobles mediterranis" ha manifestat. En nom del municipi, l'alcalde ha desitjat tota la sort als mariners, que en breu tornen a salpar rumb al Mundial de Portugal 2017.

  ocultar
  La tripulació de el “Clave de Luna” es penja per fi les seues medalles com a campions del món de pesca d'altura
  Pujar