26 de setembre de 2020 26/9/20

Taller de fotografia estenopéica a Xàbia i mercat ambulant fotogràfic a Pedreguer aquest cap de setmana de la mà del festival Ojos Rojos

Taller de fotografia estenopéica a Xàbia i mercat ambulant fotogràfic a Pedreguer aquest cap de setmana de la mà del festival Ojos Rojos - (foto 1)

    El Festival de Fotografia Llatina Ojos Rojos continua omplint els caps de setmana de propostes culturals ben atractives. Aquest dissabte -12 d'octubre- ha programat un taller de fotografia estenopéica a Xàbia. Aquest xicotet curs impartit per les Fotolateras està dirigit aquesta vegada a adults (fa un parell de setmanes es va realitzar una versió infantil amb gran èxit d'assistència) que vulguen aprendre a captar imatges amb una simple llanda de café, recuperant la màgia de la fotografia analògica i del revelat en la habitació fosca.

    El taller inclou tot el material necessari per a aprendre la tècnica i serà a partir de les 9’30 hores del dissabte en el Centre d'Arts Lambert (carrer Major) i els interessats a inscriure's poden fer-ho en el següent enllaç  https://festivalojosrojos.com/iniciacion-a-la-fotografia-estenoepica/

    El Festival té aquest cap de setmana una altra cita, aquesta vegada a Pedreguer. El diumenge a partir de les 10 hores en la plaça de Els Porxes hi haurà un mercat ambulant fotogràfic  en el qual fotògrafs de la comarca vendran les seues fotos i també es podrà trobar material fotogràfic de segona mà, llibres, revistes i qualsevol cosa relacionada amb la fotografia.

    Pujar