12 de juliol de 2020 12/7/20

Presentació de Quaderns del Museu de Xàbia

Presentació de Quaderns del Museu de Xàbia - (foto 1)

    Aquest divendres es presenta el tercer volum de Quaderns del Museu, aquesta vegada dedicat a la prehistòria de Xàbia i el seu entorn. Es tracta d'una publicació de 122 pàgines que aprofundeix en els més de 30.000 anys de presència humana en les terres que ara coneixem com a Xàbia. Un relat exhaustiu de l'arqueòleg Rubén Cebrián Miralles que comença amb els caçadors i recol·lectors del paleolític i arriba fins als últims temps de l'Edat de Bronze

    Els Quaderns també inclouen monogràfics sobre tres jaciments clau de la prehistòria: la Cova Foradada (signat per Josep Casabó Bernad), la Cova del Migdia  (estudi  de Marco Aurelio Esquembre, Juan de Dios Boronat, Jorge Soler, Consuelo Roca i Joaquim Bolufer)- i el jaciment del Cap Prim (un treball de Joaquim Bolufer i Marco Aurelio Esquembre)

    L'acte, de gran interés per als aficionats a la història,  és a la sala multiusos del Museu Soler Blasco, a les 20 hores. Els assistents seran obsequiats amb un exemplar d'aquesta publicació que després es posarà a la venda.

    Pujar