27 d’octubre de 2020 27/10/20

El personal d'Esports de Xàbia es forma en primers auxilis i l'ús de desfibril•ladors per a saber reaccionar davant una emergència

El personal d'Esports de Xàbia es forma en primers auxilis i l'ús de desfibril•ladors per a saber reaccionar davant una emergència - (foto 1)
    MÉS FOTOS
    El personal d'Esports de Xàbia es forma en primers auxilis i l'ús de desfibril•ladors per a saber reaccionar davant una emergència - (foto 2)

    Els treballadors del departament d'Esports de Xàbia han rebut formació sanitària per a saber com reaccionar davant una situació urgent. Per al regidor Alberto Tur, és important que el personal municipal conega aquests conceptes elementals que poden ajudar a salvar vides. Per això, la setmana passada van realitzar els cursos de Suport Vital Bàsic i accés públic a desfibril·lador extern semiautomàtic. En aquesta formació, tant teòrica com pràctica, van aprendre les tècniques de recuperació cardiopulmonar en xiquets i adults, així com a manejar desfibril·ladors en cas de necessitat. Tur recorda que Xàbia compta amb tres desfibril·ladors en instal·lacions esportives, concretament en el Palau d’Esports, en el camp de futbol dels Mesquides i la pista poliesportiva del Freginal.

    Els tres van ser revisats, actualitzats i llocs a punt pel tècnic va realitzar el curs.

    Pujar