23 d’octubre de 2020 23/10/20

Participants en un programa europeu de formació professional coneix les bones pràctiques del *Creama Xàbia

Participants en un programa europeu de formació professional coneix les bones pràctiques del *Creama Xàbia - (foto 1)

    El Creama Xàbia ha donat a conéixer hui el seu programa formatiu a al voltant de 30 tècnics arribats de diferents països europeus i que participen en el projecte VET UP, que des del pla Erasmus+ fa costat a la creació de xarxes i associacions transnacionals i nacionals de proveïdors de formació professional.

    La regidora de Foment Econòmic, Marta Bañuls, ha donat la benvinguda als assistents i els ha explicat què és el Creama i el gran paper que realitza en la dinamització econòmica i preparació dels interessats a entrar en el mercat laboral.

    Després han sigut els alumnes d'un dels programes formatius (el programa de qualificació bàsica en auxiliar de comerç) els qui els han detallat a través d'una presentació com és el teixit comercial de Xàbia i les seues peculiaritats.

    El projecte VET UP mobilitza a entitats de França, Bulgària, Àustria i Polònia, a més de l'Ajuntament d'Alzira. De fet, és el promotor d'aquesta visita d'estudi per la Comunitat Valenciana per a descobrir diverses maneres de treballar la formació professional en el nostre territori, en la qual el Creama ha sigut triat com a ponent de bones pràctiques

    Pujar