22 d’octubre de 2019 22/10/19

ARS NOVA realitzarà un concert el 12 de juliol a Alemanya

ARS NOVA realitzarà un concert el 12 de juliol a Alemanya - (foto 1)

  El Festival en el que ARS NOVA participarà activament és un Workshop on treballaran conjuntament els 185 participants provinents d’arreu del món. Aquesta cita és una oportunitat de creixement que subratlla l’aposta per una agrupació que comença a ser coneguda fora de d’Espanya i que en aquest any quasi ha triplicat el nombre d’actuacions anuals.

  El Festival tindrà lloc del 11 al 14 de juliol entre les localitats de Köln (Colònia) i Siegburg, i treballarà en profunditat la Misa tango de la mà del propi compositor, que a més interpretarà la part del piano, així com del mestre Pablo Quinteros, qui es farà càrrec de la batuta. Es contarà, a més, amb la Orquestra de Cambra Neues Rheinisches de Colònia, així com els solistes Gilberto Pereyra al bandoneó i la soprano Sigrún Pálmadóttir. El Concert de Gala tindrà lloc el 14 de juliol a les 19h en el Flora Cologne Palais.

  ARS NOVA, en el concert que realitzarà el 12 de juliol a les 20:30h en Sankt Servatius Haus de Siegburg busca reivindicar la importància, profunditat i diversitat del nostre repertori. Per això interpretaran un programa que busca posar en valor el repertori popular de distintes zones de la Península com son el País Vasc o Galícia, destacant el repertori més propi com és el Canto de Trilla de l’alacantí Óscar Esplá i el Rondel, inspirada en La barraqueta, popular valenciana.

  ocultar
  ARS NOVA realitzarà un concert el 12 de juliol a Alemanya
  Pujar