1 de juny de 2020 1/6/20

Multitudinària trobada de l'Ambaixador Britànic amb els residents de Xàbia preocupats pel Bréxit

Multitudinària trobada de l'Ambaixador Britànic amb els residents de Xàbia preocupats pel Bréxit - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Multitudinària trobada de l'Ambaixador Britànic amb els residents de Xàbia preocupats pel Bréxit - (foto 2)
  Multitudinària trobada de l'Ambaixador Britànic amb els residents de Xàbia preocupats pel Bréxit - (foto 3)
  Multitudinària trobada de l'Ambaixador Britànic amb els residents de Xàbia preocupats pel Bréxit - (foto 4)
  Multitudinària trobada de l'Ambaixador Britànic amb els residents de Xàbia preocupats pel Bréxit - (foto 5)

  El nou Ambaixador britànic, Hugh Elliott, i la Cònsol, Sarah-Jane Morris han mantingut hui una trobada informativa amb compatriotes residents de Xàbia. Un cita a la qual han assistit més de 100 persones, mostra de la gran preocupació del col·lectiu per les conseqüències que pot tindre el Bréxit en temes tan importants com la residència, l'accés al sistema públic d'assistència sanitària o documents oficials com el permís de conduir o el passaport. La regidora d'Atenció al Resident, Kika Mata, ha donat la benvinguda als representants del cos diplomàtic i als residents, als qui ha mostrat el suport de l'Ajuntament i insistit en la importància d'estar inscrits en el padró oficial i el registre central d'estrangers perquè puguen defensar-se els seus drets.

  També l'Ambaixador ha donat un ultimàtum en aquest sentit, confirmant que qui no estiga oficialment empadronat i registrat perdrà molts dels seus drets a partir de 2021.

  Per a més informació oficial, els interessats poden contactar amb el Help Desk, en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà o amb el propi consultat britànic a Alacant.

  Pujar