18 de juny de 2019 18/6/19

“M’esperaràs” tanca el cicle gratuït de cinema en valencià de Xàbia

“M’esperaràs” tanca el cicle gratuït de cinema en valencià de Xàbia - (foto 1)

El departament de Cultura de Xàbia tanca aquest dissabte el cicle de cinema en valencià amb la pel·lícula “M'esperaràs”, una comèdia rodada originalment en valencià i que és l'òpera preval de l'actor, dramaturg i director Carles Alberola.

La sessió està programada a les 17’30 hores al Cinema Jayan i com totes les del cicle impulsat per l'Ajuntament, l'entrada és gratuïta.

Recomanada per a majors de 16 anys, “M’esperaràs” és una història que transcorre un 25 d'abril -una picada d'ullet al poble valencià-, quan Jaume (Alfredo Picó) i Raquel (Cristina García) organitzen un sopar a cegues amb Rubén (Carles Alberola), un amic neuròtic, depressiu i separat. La quarta a entrar en escena, Pilar (Rebeca Valls) posarà del revés la vida de la resta i demostra que mai és tard per a tornar a començar. El cinqué protagonista és l'apartament, on transcorre el 80% de la pel·lícula. Del 20% restant, l'espectador podrà reconèixer localitzacions de la ciutat de València com l'avinguda de Blasco Ibáñez, el barri de Russafa o la Facultat de Filologia, Comunicació i Traducció de la Universitat de València. La producció compta amb una banda sonora creada pel compositor valencià Arnau Bataller.