25 de setembre de 2020 25/9/20

L'Ajuntament de Xàbia contracta una nova empresa per al manteniment de l'enllumenat públic

    L'Ajuntament de Xàbia ha adjudicat a la multinacional Sice el manteniment de l'enllumenat públic per als pròxims dos anys, prorrogable dos més. Tal com explica la regidora Kika Mata, s'ha decidit duplicar el pressupost dedicat a aquest servei (manteniment del sistema d'enllumenat exterior, tant d'ús ordinari com a ornamental, i de la reparació de totes les avaries i incidències) després de comprovar que el contracte anterior es quedava curt, sobretot després de la jubilació dels dos tècnics en electricitat de l'Ajuntament.

    Així doncs, Xàbia passa de destinar 60.000 euros anuals a oferir el contracte per 130.000 euros més IVA, sent l'oferta de la nova adjudicatària de 100.684 euros a l'any. A nivell tècnic, entre altres requisits, tindrà una base operativa a Xàbia, dos oficials electricistes i un servei de guàrdies, a més d'una furgoneta i un camió amb plataforma específicament destinat al municipi.

    Després de la signatura del contracte, Sice té un mes per a incorporar tots els mitjans pel que s'espera que en breu comencen a notar-se les millores en el servei, ha assenyalat l'edil.

    Recordar que també en matèria d'enllumenat, l'Ajuntament té previst un pla de renovació d'unes 1.000 fanals LED en tot el municipi (750.000 euros) i la instal·lació d'il·luminació en els accessos al passeig de l'Arenal (28.000 euros).

    Pujar