20 de gener de 2021 20/1/21

L'Ajuntament de Xàbia activa la plataforma de licitació electrònica

    L'Ajuntament de Xàbia ja ha posat en marxa la plataforma de licitació electrònica, una eina que farà més senzill a les empreses interessades poder accedir als procediments municipals de contractació.

    Segons explica el regidor de Contractació i Noves Tecnologies, Ximo Segarra, la implantació d'aquest sistema telemàtic no ha suposat cost econòmic al Consistori. És més, redueix els costos i les tasques administratives, fa més àgil la contractació i més segures totes les comunicacions, a més de permetre als licitadors un accés permanent a tota la informació del procés en les seues diferents fases. La plataforma està sincronitzada amb el perfil del Contractant ja implementat fa uns anys, i que també forma part de la plataforma de l'Estat.

    L'edil ha destacat que aquest sistema també possibilita una major transparència i compleix els objectius del Consistori de millorar l'Administració Electrònica, digitalitzar l'administració i anar reduint el consum de paper.

    Segarra espera que amb aquesta plataforma, que simplifica i dóna agilitat al procés, hi haja una major concurrència en les licitacions i una major qualitat de les ofertes.

    Pujar