elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La fira de pasqua de Xàbia compleix 35 edicions donant recer a l'artesania i la tradició

La fira de pasqua de Xàbia compleix 35 edicions donant recer a l'artesania i la tradició
  • El mercat obrirà el Divendres Sant amb desenes de llocs i un complet programa d'animació com a complement

MÉS FOTOS
La fira de pasqua de Xàbia compleix 35 edicions donant recer a l'artesania i la tradició - (foto 2)
La fira de pasqua de Xàbia compleix 35 edicions donant recer a l'artesania i la tradició - (foto 3)

Com cada any, la pasqua arriba al Centre Històric de Xàbia en forma de mercat d'artesania. Desenes de llocs (enguany s'han rebut 130 sol·licituds que encara estan revisant-se ja que solament s'autoritza als artesans) ompliran des del Divendres Sant la plaça de Baix, carrer Major i placeta del Convent. En aquesta 35 edició, hi haurà productes de tot tipus; tèxtil, bijuteria, ceràmica, cuir o alimentació, entre uns altres, i tot açò està amanit amb una completa programació complementària per a animar el mercat.

El protagonisme el tindran les actuacions de música folk amb grups com Xirimitab's, la Romàntica del Saladar, Rascanya o el grup de Danses Portitxol. També hi haurà espectacles per a xiquets i xiquetes, amb contes, teatrets, titelles i tallers gratuïts i el últim dia una quedada per ballar lindy.

La fira estarà oberta fins al dilluns 2 d'abril i viurà un matí especial el diumenge de pasqua, quan se sumen les associacions, penyes i col·lectius amb els seus llocs de productes típics i aperitius que instal·laran en la Plaça de l'Església, als quals enguany se suma també un taller d'elaboració d'arrossos i un *sarao valència en la *placeta del *Convent.

Com a complement cultural a aquest esdeveniment, el Museu Soler Blasco estarà obert el divendres, dissabte i diumenge en horari de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores. També el Mercat Municipal tindrà un horari especial i obrirà els dies de Setmana Santa.

Pujar