24 de novembre de 2020 24/11/20

Les festes del Portitxol protagonitzen aquest cap de setmana l'agenda d'oci a Xàbia

Les festes del Portitxol protagonitzen aquest cap de setmana l'agenda d'oci a Xàbia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les festes del Portitxol protagonitzen aquest cap de setmana l'agenda d'oci a Xàbia - (foto 2)

  Les festes populars segueixen acompanyant l'estiu a Xàbia. Després de la de la Plana, és el Portitxol qui es vist de festa per a omplir el cap de setmana -11 i 12 d'agost-de música, tradició i germanor entre els "portixoleros" i els amics que vulguen acompanyar-los.

  El dissabte a les 19'30 hores la Colla Portitxol farà una cercavila de crida a la festa amb música tradicional per la zona del mirador de la Creu, seguit d'un berenar per als assistents. A les 20'30 hores, ja en l'esplanada en la qual es concentra la festa, s'oferirà una actuació de el "cantaor" Pep Gimeno Botifarra i la rondalla, que finalitzarà amb la dansà que lidera el Grup de Danses.

  A les 22'30 hores s'ha previst el sopar de germanor oberta a tots els que vulguen sumar-se i després seguirà la vetlada amb el ball amenitzat per l'orquestra Diamonds.

  El programa segueix el diumenge, que començarà amb una despertà a partir de les 9 hores amb música popular, sardines per a esmorzar i jocs i cucanyes per a xiquets i majors, tancant la festa una actuació dels joves del grup de percussió Tom'n'Go.

  Pujar