28 d’octubre de 2020 28/10/20

Festa d'Halloween a Xàbia

Festa d'Halloween a Xàbia - (foto 1)

    La Comissió de Fogueres de Sant Joan de Xàbia organitza per primera vegada una festa d'Halloween. En els últims anys, l'associació de comerciants del Centre Històric havia impulsat aquesta celebració dins de les seues accions per a dinamitzar el poble, però enguany no l'havia inclosa en el seu calendari d'activitats.

    La regidora de Festes, Kika Mata, en ser coneixedora fa un parell de setmanes que enguany no hi havia prevista cap festa i que als xiquets i xiquetes de la població estan molt il·lusionats amb aquesta data, ha preparat una alternativa de la mà de Fogueres.

    Així, la vesprada del 31 d'octubre (dijous) hi haurà a partir de les 18’30 hores una cercavila de disfresses terrorífiques que eixirà des de la plaça de la Marina Alta fins a la plaça Constitució, on els més xicotets podran ballar amb una discomòbil.  Després d'una primera part pensada per al públic infantil, sobre les 20 hores pren el relleu la Panic Discomòbil, amb més música, regals i animació. La comissió oferirà servei de barra amb menjar i beguda.

    Pujar