17 d’octubre de 2019 17/10/19

Els escriptors Antonio Hernández i Javier Reverte mantindran una trobada amb els estudiants de Xàbia

Els escriptors Antonio Hernández i Javier Reverte mantindran una trobada amb els estudiants de Xàbia - (foto 1)

La setmana vinent, Xàbia rebrà dues visites de gran importància cultural: els escriptors Antonio Hernández i Javier Reverte. Tots dos autors oferiran conferències obertes al públic en el marc de la programació dedicada a commemorar el Dia Internacional del Llibre.

Des de la regidoria de Cultura s'ha aprofitat la presència de tots dos prestigiosos escriptors per a concertar una trobada específica amb els estudiants de tots dos instituts. Serà el dilluns a partir de les 11 hores a la Sala Polivalent.

Quant a les cites obertes al públic interessat en la seua obra seran: Antonio Hernández el dilluns 15, a les 20 hores a la Biblioteca Municipal i Javier Reverte el dimarts 16, també a les 20 hores a la Biblioteca.

Hernández és poeta, novel·lista i assagista, amb 40 llibres publicats. Ha aconseguit reconeixements de contrastat prestigi, entre ells el Premi Nacional de Poesia, la qual cosa li avala la seua influència en la poesia espanyola contemporània.

Per part seua, Reverte és periodista i escriptor, autor de més de 30 obres entre novel·les, biografies, poemaris i llibres de viatges pels cinc continents, la seua faceta més reconeguda i prolífica.

ocultar
Els escriptors Antonio Hernández i Javier Reverte mantindran una trobada amb els estudiants de Xàbia
Pujar